Van Gogh Museum

Het Van Gogh museum behoort tot de top 25 meest popualaire museum ter wereld en ontvangt jaarlijks bijna twee miljoen bezoekers! Op zoek naar een cultureel dagje uit? Dan bent u bij het Van Gogh museum in Amsterdam aan het juiste adres. Het museum bevat ’s werelds grootste collectie van Vincent van Gogh zijn creaties. In het Van Gogh museum vindt je dan ook ruim tweehonderd schilderijen, vijfhonderd tekeningen en zevenhonderd brieven van deze populaire artiest.

Het Van Gogh museum is niet alleen een bezoek waard voor de kunst, maar ook zeker om het museum zelf. Het moderne gebouw, ontworpen door Gerrit Rietveld, creërt een geweldige omgeving voor het aanschouwen van de kunstwerken. U kunt dagelijks het Van Gogh Museum bezoeken. Op vrijdagavond is het museum zelfs tot ’s avonds geopend met leuke activiteiten! Kortom, het Van Gogh museum is een ideaal uitstapje als u graag cultuur wilt snuiven in de Nederlandse hoofdstad!

Meer weten over Van Gogh museum of overnachten?

Wilt u naar aanleiding van deze informatie nog meer  weten over het Van Gogh museum in Amsterdam of bed and breakfast Amsterdam? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accomodaties. Uiteraard zijn er nog andere opties voor interessante activiteiten tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies. Zo kunt u natuurlijk ook naar de molens, Bloemencorso, Madurodam, Keukenhof, Archeon of  Avifauna. Liever een museum bezoeken? Wij hebben ook informatie en accomodaties in de buurt van het Rijksmuseum, Anne Frank Huis, Corpus, Naturalis, Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum.

Bed and breakfast Amsterdam

Op zoek naar een bed and breakfast in Amsterdam na uw bezoek aan het Van Gogh museum? Groene Hart Logies biedt een unieke locatie om te overnachten bij de boer. Deze bed and breakfast in de buurt van Amsterdam, genaamd De Willigen Logies, bestaan uit een zevental stijlvol ingerichte kamers met luxe faciliteiten zoals een bubbelbad, flatscreen tv en draadloos wifi. Overnachten bij de boer is nog nooit zo luxe geweest! Daarnaast wordt er bij dit bed and breakfast in de buurt van Amsterdam ’s ochtends een heerlijk vers ontbijt geserveerd voor een goed begin van uw dag. Daarnaast bent u binnen een half uur bij het Van Gogh museum voor uw dagje uit in Amsterdam. Kortom, overnachten bij de boer was nog nooit zo leuk!