Naturalis

Één van de leukste familiemusea van Nederland: Naturalis in Leiden! Beleef het verhaal van onze planeet met meer dan 10.000 dieren, planten, stenen en fossielen. Naturalis is niet alleen maar kijken, maar vooral veel aanraken en van alles doen. Ga op stap met de bekende bioloog dr. Freek Vonk, speel het superzintuigen speurspel of onderzoek met Koos de museumkat de griezeligste griezels van het dierenrijk. Kinderen vervelen zich geen moment in Naturalis Leiden!

Naturalis is zeer goed bereikbaar vanaf onze accomodaties in het Groene Hart. Het museum ligt op loopafstand van station Leiden Centraal en er zijn voldoende parkeermogelijkheden in de omgeving. Daarnaast kun u tijdens uw bezoek aan Naturalis een heerlijk hapje en drankje doen in het 17e eeuwse Pesthuis met ruime binnenplaats. Oftewel, Naturalis is een heerlijk dagje uit waarin je de wonderen van de(dieren) wereld kunt aanschouwen!

Meer weten over Naturalis of overnachten?

Wilt u naar aanleiding van deze informatie nog meer  weten over het Naturalis of overnachten in Leiden? Neem dan contact met ons op of bekijk het gehele aanbod van onze accomodaties in het Groene Hart. Uiteraard kunt u natuurlijk ook Corpus in Leiden bezoeken, of andere bekende musea’s zoals het Rijksmuseum, Van Gogh museum of Anne Frank Huis in Amsterdam. Daarnaast hebben wij ook informatie over het Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum. Liever iets anders dan een museumbezoek en cultuur snuiven? Bekijk onze informatie over andere activiteiten zoals de molens, Bloemencorso, Madurodam, Keukenhof, Archeon of Avifauna!

Overnachten Leiden

Uw bezoek aan Naturalis combineren met een overnachting in Leiden? Groene Hart Logies biedt diverse accomodaties in het Groene Hart waar u heerlijk kunt relaxen na uw dagje uit! Bijvoorbeeld Hoeve Nooitgedacht in Gelderswoude waar een oude stal omgebouwd is tot drie luxe appartementen. Overnachten in omgeving Leiden kan uitstekend op deze locatie. De centraal gelegen appartementen zijn van alle gemakken voorzien zoals een vaatwas- en wasmachine en draadloos internet. Overnachten in de buurt van Leiden was nog nooit zo rustgevend! Geniet van het fantastische uitzicht en het prachtige polderlandschap bij Hoeve Nooitgedacht.