Keukenhof

Op zoek naar een fleurig dagje uit? Keukenhof in Lisse is het mooiste lentepark ter wereld en heeft ieder voorjaar meer dan 7 miljoen bloembollen in bloei staan. Naast het aanschouwen van deze bloemenvelden zijn er bij Keukenhof ook bloemenshows, verrassende inspiratietuinen, kunstwerken en evenementen. Een bezoek aan Keukenhof mag dus niet ontbreken tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies.

Keukenhof is een echt familie-uitje. Kinderen zullen zich uitstekend vermaken. Volg bijvoorbeeld de gratis speurtocht door het park, neem een kijkje bij de kinderboerderij of verdwaal in het doolhof. Het is allemaal mogelijk in Keukenhof Lisse! Daarnaast zijn er vele paviljoens waar u onder het genot van een kopje koffie of een broodje kunt bijkomen van al het moois. Oftewel, u bent echt een heerlijk dagje uit in Keukenhof.

Meer weten over Keukenhof of overnachten?

Wilt u meer weten over Keukenhof in Lisse of de mogelijkheden om te overnachten nabij Keukenhof? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accommodaties. Uiteraard zijn er nog andere opties voor interessante activiteiten tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies.  Zo kunt u natuurlijk ook naar de molens, Madurodam, Bloemencorso, Archeon of  Avifauna. Liever een museum bezoeken? Wij hebben ook informatie en accommodaties in de buurt van het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Anne Frank Huis, Corpus, Naturalis, Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum.

Bekijk onze accommodaties

Overnachten Keukenhof

Overnachten nabij de Keukenhof? Groene Hart Logies heeft een uitgebreid aanbod aan accommodaties in het Groene Hart waardoor u gemakkelijk in de buurt van de Keukenhof kunt overnachten. Bijvoorbeeld de Platteland Appartementen in Rijpwetering. Deze nieuw gebouwde en comfortabel ingerichte appartementen zijn een ideale uitvalsbasis op slechts een kwartier rijden van de Keukenhof. Overnachten bij de Keukenhof was nog nooit zo ontspannend! Groene hart Logies biedt u een overnachting in de buurt van de Keukenhof, maar in de heerlijke rustgevende natuur van de polder.