Bloemencorso

Een typisch Nederlands evenement bijwonen tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies? Bezoek in april de Bloemencorso in de Bollenstreek! Bloemencorso Bollenstreek is het enige corso dat wordt opgebouwd met bolbloemen zoals hyacinten, tulpen en narcissen. De optocht bestaat uit vele praalwagens die volledig versierd zijn met kleurrijke bloemen. Een feestelijk geheel dat begeleidt wordt door muziekkorpsen en honderden bezoekers langs de route trekt. Bloemencorso Bollenstreek wordt dan ook wel het gezicht van de lente genoemd!

Mocht u op zoek zijn naar een activiteit in de zomer is het Varend Corso Westland wellicht een leuk dagje uit. Begin augustus varen prachtig versierde boten door onder meer Westland, Den Haag, Delft en Maassluis. Deze varende corso is een jaarlijks terugkerend evenement met een feestelijke sfeer. Het Varend Corso Westland is dan ook een uniek spektakel wat garant staat voor een gezellig dagje uit met het gezin.

Bloemencorso

Meer weten over de bloemencorso of overnachten?

Wilt u meer weten over de Bloemencorso Bollenstreek, de Varende Corso Westland of de mogelijkheden om in de buurt te overnachten bij Groene Hart Logies? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accommodaties. Uiteraard zijn er nog andere opties voor interessante activiteiten tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies.  Zo kunt u natuurlijk ook naar de molens, Madurodam, Keukenhof, Archeon of  Avifauna. Liever een museum bezoeken? Wij hebben ook informatie en accomodaties in de buurt van het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Anne Frank Huis, Corpus, Naturalis, Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum.

Bed and breakfast boerderij

Zoekt u een bed and breakfast boerderij? Groene Hart Logies heeft een breed aanbod aan accomodaties zoals een bed and breakfast boerderij in de omgeving van de Bloemencorso Bollenstreek. Mariahoeve Logies ligt op de rand van de Bollenstreek en biedt leuke sfeerboerderijtjes op het platteland. Een ideale uitvalsplaats tijdens de Bloemencorso in de Bollenstreek! Deze bed and breakfast op de boerderij heeft luxe huisjesdie zijn voorzien van moderne keukens, flatscreen tvs en draadloos internet. Dit bed and breakfast boerderij van Groene Hart Logies is gelegen aan de Wijde Aa en biedt toegang tot een prachtig natuurgebied en groene weilanden.