Avifauna

Laat papegaaien uit uw hand eten en zeearenden boven uw hoofd zweven. Het kan allemaal bij Avifauna in Alphen aan den Rijn. Een verrassend dagje uit voor het hele gezin! Loop door het vogelpark en ontdek de prachtige vogelsoorten die hier leven. Bekijk bij Avifauna hoe de vogels zich gedragen in de diverse vogeldemonstraties waarbij de verzorgers leuke weetjes vertellen. Liever zelf in actie komen? In Avifauna kunt u zelf de Lori-papegaaien voeren in de Australische Lori Landing!

Het vogelpark Avifauna is het gehele jaar geopend en ook met minder weer is Avifauna een leuke bestemming. Er is namelijk een grote overdekte speelhal met botsauto’s, een spookhuis en leuke spelletjes. Daarnaast is er een overdekte Tropenhal om tropische vogels te aanschouwen. Na een bezoek aan het vogelpark kunt u tevens heerlijk aanschuiven voor een uitgebreid brunch- of dinerbuffet bij Avifauna, met voor de kids een speciaal kinderbuffet. Wat wilt u nog meer!

Meer weten over Avifauna of overnachten?

Wilt u meer weten over vogelpark Avifauna of de mogelijkheden om te overnachten nabij het vogelpark? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accommodaties. Uiteraard zijn er nog andere opties voor interessante activiteiten tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies. Zo kunt u natuurlijk ook naar de molens, Madurodam, Keukenhof, Archeon of  Bloemencorso. Liever een museum bezoeken? Wij hebben ook informatie en accommodaties in de buurt van het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Anne Frank Huis, Corpus, Naturalis, Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum.

Overnachten Avifauna

Overnachten bij Avifauna? Groene Hart Logies heeft diverse accomodaties rondom Avifauna waarbij u helemaal tot rust kunt komen op het platteland. Kortmann Logies ligt op slechts tien minuten rijden van het vogelpark en is een heerlijke locatie om landelijk te overnachten bij Avifauna. Op de boerderij worden lamschapen gehouden en u kunt hier langs de Oude Rijn midden in het Groene Hart overnachten nabij Avifauna in een van de luxe vakantiewoningen. Liever een andere locatie om landelijk te overnachten dichtbij Avifauna? Groene Hart Logies heeft meer dan tien accommodaties op slechts 20 minuten rijden van Avifauna. Kortom, genoeg mogelijkheden om landelijk te overnachten na een bezoek aan Avifauna!