Corpus

Ontdek in Corpus alles over het menselijk lichaam! Op zoek naar een interessant dagje uit voor jong en oud? Corpus heeft het allemaal! Dit unieke museum over het menselijk lichaam biedt u een reis door de mens. Door middel van een audiotour wordt er gestart bij de knie en komt u aan het einde van de reis bij de hersenen weer naar buiten. Je leert in dit museum over het menselijk lichaam hoe het lichaam in elkaar zit, hoe het werkt en wat je moet doen om het gezond te houden!

Corpus is niet alleen maar luisteren en kijken. In dit museum over het menselijk lichaam kun je in de Medische Infotheek van Corpus testjes over uw lichaam doen en verrassende spelletjes spelen. Niet alleen interessant voor ouderen, maar dus ook zeker een uitdagend bezoek voor kinderen. Nergens anders vindt u zo een bijzondere blik op het functioneren van de mens. Dit museum over het menselijk lichaam is een unieke ervaring voor het hele gezin.

Meer weten over Corpus of bed and breakfast?

Wilt u naar aanleiding van deze informatie nog meer  weten over Corpus, museum over het menselijk lichaam of bed and breakfast Leiden? Neem dan contact met ons op of bekijk het gehele aanbod van onze accomodaties in het Groene Hart. Uiteraard kunt u natuurlijk ook Naturalis in Leiden bezoeken, of andere bekende musea’s zoals het Rijksmuseum, Van Gogh museum of Anne Frank Huis in Amsterdam. Daarnaast hebben wij ook informatie over het Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum. Liever iets anders dan een museumbezoek en cultuur snuiven? Bekijk onze informatie over andere activiteiten zoals de molens, Bloemencorso, Madurodam, Keukenhof, Archeon of Avifauna!

Bed and breakfast Leiden

Graag overnachten in een bed and breakfast Leiden? Groene Hart Logies heeft een divers aanbod aan accomodaties in het Groene Hart. Kortom, genoeg mogelijkheden om uw bezoek aan Corpus te combineren met een overnachting in een bed and breakfast in de omgeving Leiden. Bijvoorbeeld de Platteland Appartementen in Rijpwetering. Deze nieuw gebouwde en comfortabel ingerichte appartementen zijn een ideale uitvalsbasis op slechts tien minuten van het centrum. Een bed and breakfast in Leiden was nog nooit zo ontspannend! Groene hart Logies biedt u eenbed and breakfast nabij Leiden, maar in de rustgevende natuur van de polder. Een geweldige combinatie!