Madurodam

In dit miniatuurpark kunt u Nederland in het klein beleven. Madurodam biedt niet alleen veel te zien, maar ook vooral heel veel te doen. Door het sluiten van de Oosterscheldekering zorgt u dat Nederland niet onder water komt te staan, u leert vliegen op Schiphol en laadt containers in de haven van Rotterdam. Liever een stukje geschiedenis proeven in Madurodam? Ontdek het verhaal van de VOC of bekijk het Rijksmuseum in het klein. Alles is mogelijk in Madurodam!

Madurodam is het gehele jaar door geopend en zeer geschikt voor zowel jong als oud. Het themapark ligt in Den Haag en is goed bereikbaar vanaf onze accomodaties in het Groene Hart. Na alle activiteiten in Madurodam even bijkomen? Terwijl u van uw kopje koffie geniet kunnen de kinderen uitrazen in de speeltuin. Madurodam heeft alles in huis voor een heerlijke dag uit met de familie.

Meer weten over Madurodam of een hotel?

Wilt u meer weten over themapark Madurodam of de mogelijkheden om landelijk te overnachten in een hotel nabij Madurodam? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accommodaties. Uiteraard zijn er nog andere opties voor interessante activiteiten tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies. Zo kunt u natuurlijk ook naar de molens, Bloemencorso, Keukenhof, Archeon of  Avifauna. Liever een museum bezoeken? Wij hebben ook informatie en accomodaties in de buurt van het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Anne Frank Huis, Corpus, Naturalis, Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum.

Hotel Madurodam

Op zoek naar een hotel nabij Madurodam? Wilt u na een dagje Madurodam graag in de omgeving overnachten? Groene Hart Logies biedt een landelijke overnachting om tot rust te komen in een hotel nabij Madurodam. Boerderij Akkerlust heeft vier luxe hotelkamers met uitgebreide faciliteiten, inclusief een heerlijk boerenontbijt. Dit zogenaamde hotel in de buurt van Madurodam is een ideale combinatie van luxe en platteland. Het themapark is te bereiken op enkel een kwartier rijden en deze accomodatie biedt dan ook alles om te overnachten in een heerlijk hotel dichtbij Madurodam.