Kröller-Müller museum

Een fan van het Van Gogh museum? Het Kröller-Müller museum is het zogenaamde tweede huis van Vincent van Gogh en daardoor zeker het bezoeken waard! Een grote verzameling schilderijen en tekeningen maken het Kröller-Müller museum tot de op één na grootste Van Gogh verzameling. Daarnaast wordt het museum omringd door één van de grootste beeldentuinen van Europa. Kortom, voor de echte kunstliefhebbers is het Kröller-Müller museum  zeker een bezoek waard.

Kröller-Müller Museum

Het Kröller-Müller museum is gelegen in het nationale park Hoge Veluwe. In deze prachtige natuur kunt u een heerlijke wandeling maken door de beeldentuin. Verspreid door de tuinen van het Kröller-Müller museum staan meer dan 160 sculpturen van grote kunstenaars. Naast de vaste grote verzameling van Van Gogh, heeft het Kröller-Müller museum ook een internationale collectie topstukken van onder andere Picasso, Mondriaan en Monet.

Meer weten over het Kröller-Müller museum of de overnachtingsmogelijkheden?

Wilt u naar aanleiding van deze informatie nog meer  weten over het Kröller-Müller museum? Neem dan contact met ons op of bekijk het gehele aanbod van onze accommodaties in het Groene Hart. Uiteraard kunt u natuurlijk ook Naturalis of Corpus in Leiden bezoeken, of andere bekende musea zoals het Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum, Rijksmuseum, Van Gogh museum of Anne Frank Huis in Amsterdam. Liever iets anders dan een museumbezoek en cultuur snuiven? Bekijk onze informatie over andere activiteiten zoals de molens, Bloemencorso, Madurodam, Keukenhof, Archeon of Avifauna!

Overnachten Groene Hart

Graag van het prachtige Nederlandse landschap genieten na uw bezoek aan het Kröller-Müller museum? Kom overnachten in het Groene Hart en ervaar de rust en ruimte van het platteland! Groene Hart Logies biedt diverse accommodaties om te overnachten in het Groene Hart. Dichtbij Utrecht ligt Neder-Oudland Logies. Vanuit het Kroller-Muller museum een prima uitvalsbasis in het Groene Hart. Op deze boerderij met kalfjes, schapen en kippen kunt u kiezen uit twee sfeervolle appartementen. De luxe vakantiewoningen zijn voorzien van een ruime badkamer, royale bedden en een grote woonkamer. Kortom, alles voor een heerlijke overnachting in het Groene Hart!