Ontdek het Groene Hart

Geniet van een heerlijke boerderijvakantie met het hele gezin. Op deze blogpagina leest u de beste tips per categorie: van vakantiehuisjes aan het water, kindvriendelijke vakanties bij de boer, tot aan paardrijvakanties. Ook leest u hier per seizoen over leuke activiteiten in het Groene Hart.

27julGouda en Woerden jarig

Gouda en Woerden jarig

Het is feest in het groene hart. Gouda viert haar 750 jarig bestaan en Woerden bestaat 650 jaar. Er zijn allerlei feestelijke activiteiten in de stad, maar ook op het water.

Lees meer »
07aprOvernachten in de omgeving van Gouda

Overnachten in de omgeving van Gouda

Gouda is een schitterende historische stad gelegen in het Groene Hart. Als u op vakantie bent in het Groene Hart mag een dagje uit naar Gouda dan ook beslist niet ontbreken. In deze blog vertellen we meer over wat er in stad en de omgeving te doen is. Ook ontdekt u bijzondere accommodaties om te overnachten

Lees meer »
23mrtVoorjaar in het Groene Hart

Voorjaar in het Groene Hart

Het voorjaar is in aantocht. Een prachtige tijd om het Groene Hart te ontdekken. Met de lente die overal om ons heen te zien, horen, ruiken en voelen is. Het blijft weer langer licht buiten, de zon laat zich wat vaker zien, de eerste knopjes worden zichtbaar in de bomen, bloemen staan in bloei én de eerste lammetjes rond.

Lees meer »
15oktBijzonder overnachten

Bijzonder overnachten

Bijzonder overnachten doet u gewoon in Nederland. In het Groene Hart zijn genoeg bijzondere accommodaties om te ontdekken. Wat dacht u van een kleinschalige B&B of logeren een knus vakantiehuis? In het overzicht hieronder vindt u een aantal sfeervolle vakantieadressen midden in de natuur. Ideaal voor een weekendje weg of vakantie in eigen land.

Lees meer »
31augHerfstvakantie bij de boer

Herfstvakantie bij de boer

Verblijf tijdens de herfstvakantie bij de boer, boek een bed en breakfast op de boerderij

Lees meer »
29julLast minute vakantie in Nederland

Last minute vakantie in Nederland

Bent u op zoek naar een voordelige last minute in Nederland? Groene Hart Logies heeft nog voor diverse accommodaties last minute beschikbaarheid. Zo kunt u op het laatste moment nog even lekker weg in eigen land!

Lees meer »
21julMeivakantie bij de boer

Meivakantie bij de boer

Bent u voor de meivakantie op zoek naar een geschikt vakantiehuisje of appartement op de boerderij? De lente is het ideale moment voor een korte vakantiebreak. Het voorjaar in Nederland brengt de natuur tot leven, met prachtige bloesems onder een helderblauwe lucht en lammetjes in de wei. Heerlijk om de batterij op te laden en te genieten van quality time met vrienden en familie.

Lees meer »
07julVakantiehuis aan natuurlijk zwemwater

Vakantiehuis aan natuurlijk zwemwater

Bent u op zoek naar een vakantiehuis aan natuurlijk zwemwater? Er is niks lekkerder dan een verfrissende duik op een hete zomerdag. En ook de kinderen ravotten lekker bij een slootje of recreatiemeer. Groene Hart Logies heeft verschillende accommodaties in de buurt van het water.

Lees meer »
06julFietsvakantie in het Groene Hart

Fietsvakantie in het Groene Hart

Nederland is natuurlijk een echt fietsland en de omgeving van het Groene Hart leent zich uitstekend voor een fijne fietsvakantie. U kunt heerlijk fietsen door ons prachtige polderlandschap en er zijn volop mooie routes om uit te kiezen.

Lees meer »
01julFamilieweekend op de boerderij

Familieweekend op de boerderij

Iedereen heeft het druk, maar quality time is belangrijk voor kinderen en ouders. Hoogtepunten in het leven van gezinnen vinden vaak plaats rond bepaalde feestelijke dagen zoals verjaardagen, het slagen voor examens, jubilea. Maar ook een familieweekend op de boerderij zal herinnerd worden als dagen met een gouden randje.

Lees meer »
18junBed and Breakfast Groene Hart

Bed and Breakfast Groene Hart

Bent u op zoek naar een geschikte bed and breakfast in het Groene Hart? Bij Groene Hart Logies vindt u diverse b&b’s op de boerderij, stuk voor stuk prachtig gelegen in onze landelijke regio.

Lees meer »
12junZomervakantie in Nederland

Zomervakantie in Nederland

Bent u van plan om deze zomervakantie lekker in Nederland op vakantie te gaan? Er is momenteel een piek in het aantal Nederlanders dat momenteel een vakantie in eigen land boekt. Veel mensen die normaal verder weg gaan, blijven deze zomer liever wat dichter bij huis en zullen ervaren dat er ook in eigen land ontzettend veel moois te ontdekken is.

Lees meer »
03junWandelvakantie in het Groene Hart

Wandelvakantie in het Groene Hart

Het Groene Hart behoort tot ons Nationaal Landschap, een gebied met bijzondere landschappelijke en cultuurhistorische waarden. Het Groene Hart is ook de ideale plek voor een mooie wandelvakantie.

Lees meer »
30meiHuisje huren met kerst

Huisje huren met kerst

Wilt u dit jaar een keer wat anders met de feestdagen? Dan is een huisje huren met kerst een goed idee. In plaats van familie en vrienden over de vloer tijdens de feestdagen, geniet u van een relaxte vakantie in een vakantiehuis met kerst. Zo bent u even helemaal weg van de dagelijkse routine en komt u compleet tot rust.

Lees meer »
30janLogeren op de boerderij in Boskoop

Logeren op de boerderij in Boskoop

Graag stellen we een van onze accommodaties voor: dit keer is het de beurt aan Christina Hoeve in Boskoop. Uw gastheer en vrouw op deze langhuisboerderij zijn Jos en Mona Vermeulen.

Lees meer »
02julVakantiehuis aan het water

Vakantiehuis aan het water

Zoekt u een vakantiehuisje aan het water? Groene Hart Logies heeft verschillende accommodaties aan het water.

Lees meer »
06junPaardrijvakantie

Paardrijvakantie

Bij Groene Hart Logies zijn er verschillende accommodaties om te genieten van een heuse paardrijvakantie.

Lees meer »
20aprKindvriendelijke vakantie in Nederland

Kindvriendelijke vakantie in Nederland

Het kan natuurlijk mooi zijn om uw kinderen wat van de wereld te laten zien, maar een vakantie in Nederland met kinderen heeft zeker zo zijn voordelen.

Lees meer »