Last minute vakantie in Nederland

Bent u op zoek naar een voordelige last minute in Nederland? Groene Hart Logies heeft nog voor diverse accommodaties last minute beschikbaarheid. Zo kunt u op het laatste moment nog even lekker weg in eigen land!

Last minute bed & breakfast

Een verblijf bij een bed and breakfast heeft zijn unieke charme. Boek een b&b, en ontdek de gastvrijheid van een kleinschalig verblijf. Op deze manier leert u de bestemming kennen als een echte local. U krijgt van uw gastheer- of gastvrouw tips over wat er te doen is in de omgeving die u anders niet zou weten. Zo ontdekt u de leukste plekjes in eigen land.

Verken het waterrijke gebied van het Groene Hart vanaf het water met een fluisterboot of rondvaart. Of neem de kinderen mee voor een gezellige fietsroute waarbij jullie onderweg allerlei activiteiten zoals koe knuffelen of een kijkje in een molen.

Een verblijf in een bed & breakfast is persoonlijker dan een hotelovernachting en daardoor zo speciaal. U voelt zich er direct thuis. Begin de dag met een heerlijk ontbijtje dat met alle liefde voor u is bereidt. Geniet van de streekproducten die het Groene Hart te bieden heeft van een eitje van eigen kippen, tot de lokale kaas en jam.

Minder reistijd = meer genieten

Een van de grote voordelen van een vakantie in eigen land is de korte reistijd. Zeker met kleine kinderen kan een lange reis naar het buitenland best pittig zijn. Zeker wanneer ze uren stil moeten zitten in het vliegtuig. Wanneer u uw vakantie in het Groene Hart doorbrengt, heeft u dit probleem niet. Vier uw vakantie dicht bij huis en geniet zo extra lang van uw vakantie. De auto even volladen en hup u bent klaar om te gaan.

De appartementen van Groene Hart Logies bieden u de mogelijkheid om te genieten van de rust en ruimte van de prachtige natuur die Nederland rijk is. Voor kinderen zijn er vaak speeltoestellen bij de accommodatie, voorzien van een schommel of trampoline. Maar lekker banjeren in het weiland of op het erf vinden ze vaak al heerlijk. Een kijkje nemen terwijl de boer de koeien voert of een ritje op een paard is natuurlijk fantastisch voor kids.

Bovendien kunnen ze volop waterpret beleven in het dichtstbijzijnde water. En zijn er volop mogelijkheden voor gezellige uitstapjes in de buurt, van een mooie wandeling door polder tot een bezoekje aan een nabijgelegen pittoreske plaats, zoals Gouda of Haarlem.

Uitstapjes in de buurt

In het Groene Hart zijn talloze uitstapjes te maken. Breng tijdens uw last minute vakantie in Nederland een bezoek aan Drievliet, bekijk de vogels in Avifauna of waan je de Middeleeuwen of Romeinse tijd in themapark Archeon.

Last minute beschikbaarheid?

Snel weten welke appartementen of bed & breakfast de komende tijd nog beschikbaarheid heeft? Met onze handige zoek & boek tool bent u daar in een paar tellen achter. Vul de gewenste reisdata in en het aantal personen. U krijgt dat direct een overzicht van de last minute beschikbare accommodaties.

Last minute vakantiehuisjes