Groepsaccommodatie Utrecht, Noord- & Zuid-Holland

Overnachten op een authentieke monumentale boerderij of groepsaccommodatie middenin het Hollandse polderlandschap? Dat kan! Beleef de nostalgische Hollandse natuur op de meest pure wijze door bij een boer op een vakantieboerderij te logeren.

Voor een landelijk gelegen groepsaccommodatie in de provicies Utrecht Noord en Zuid-Holland kunt u uitstekend terecht bij Groene Hart Logies. Kom volledig tot rust in één van de geweldige accommodaties of ga er juist gezellig met z'n allen op uit en verken het Groene Hart! Fiets de mooiste routes of, als u varen leuker vindt, huur een boot op de Nieuwkoopse Plassen.

Hieronder vindt u een overzicht van onze verschillende groepsaccommodaties. 

Bekijk beschikbare groepsaccommodaties >

Groepsaccommodatie 14 personen

Het vrijstaande vakantiehuis van Hoogenboom Logies beschikt over maar liefst 160m2 met grote ramen en een eigen veranda achter de  boerderij. Dit vakantiehuis biedt plaats voor 8 personen. Het ruime opgezette vakantiehuis is voorzien van 6 x 2-pers. Slaapkamer met allen met een eigen badkamer. In combinatie met het appartement op de eerste verdieping is er zelfs slaapgelegenheid voor 14 personen.

Groepsaccommodatie 14 personen

Dit prachtige gastenverblijf ligt midden in het Groene Hart tussen de pittoreske vestingstadjes Montfoort en Oudewater. Dankzij de centrale ligging geniet u er van de natuur, maar zijn ook plaatsen als Utrecht, Amsterdam, Gouda en Woerden snel te bereiken.

Groepsaccommodatie 16 personen

Vlak bij de Loosdrechtse Plassen en Vinkeveense Plassen ligt Vredelust Logies. Op de plek waar ooit een varkensschuur heeft gestaan, zijn drie sfeervolle appartementen gerealiseerd.
Groepsverblijf 16 personen
De voormalige hooiberg is omgetoverd tot een ruimte met 2 royale slaapkamers en 2 badkamers op de verdiepingsvloer. De begane grond beschikt over een gezellige woonkeuken. Het geheel kan daardoor ook als groepsaccommodatie worden gebruikt en is geschikt tot 16 personen.

Groepsaccommodatie 18 personen

Aan het schilderachtige riviertje De Lange Linschoten ligt de monumentale boerderij van Ben, Ria en Gijs - tussen Oudewater en Linschoten Waar de voormalige geitenschuur stond, vindt u nu een prachtig groepsverblijf De Kleine Stal voor 18 personen. Vanuit de serre heeft u een prachtig weids uitzicht over de landerijen en het water.

Vakantiehuis 18 personen
Beneden heeft u een rolstoelvriendelijke slaapkamer, ruime zit- en eetkamer en een prachtige keuken. Bovenverdieping bevinden zich meerdere slaapkamers. Een goede locatie voor familieweekenden met de kinderen en kleinkinderen.

Groepsaccommodatie 20 personen

Aan de oever van de rivier de Hollandse IJssel ligt in de landelijke rust van de Krimpenerwaard het dorp Gouderak. Al generaties lang is deze boerderij in het bezit van de familie Blanken. In deze groene omgeving is de  prachtige gastenboerderij de Appelgaard gecreëerd.     
 
Deze Bed & Breakfast heeft 4 hotelkamers en 2 appartementen van 4 en 6 personen. Dankzij de indeling is het ook geschikt als groepsaccommodatie tot maximaal 23 personen (19 volwassenen).

Groepsaccommodatie 20 personen

Er zijn veel recreatiemogelijkheden. De Krimpenerwaard is schitterende omgeving  voor mensen die van heerlijke fietstochtjes door prachtig natuurschoon houden. Naar Gouda is het met de auto ongeveer 10 minuten, naar Rotterdam minder dan een half uur.

Groepsaccommodatie 36 personen

Gelegen in een mooie landelijke omgeving, vormt Newhouse Logies in Zevenhoven (Nieuwkoop) een ideaal uitgangspunt om van het echte buitenleven te genieten en tot rust te komen. Naast de landelijk gelegen appartementen vindt u er een melkveehouderij, een fokkerij en een Landwinkel met heerlijke ambachtelijke streekproducten.

Grote groepsaccommodatie 35 personen
De accommodaties bestaan uit 6 Luxe- en ruime vakantieappartementen van 2 tot 12 personen. U kunt er terecht met een groep tot maximaal 36 personen. Wilt u tijdens uw verblijf lekker en makkelijk ontbijten? U kunt vooraf een gevulde koelkast reserveren die bij aankomst gevuld is met heerlijke ambachtelijke ontbijtproducten zoals: vers brood, vleeswaren, melk, jam, sap, scharreleitjes, boerenboter, boerenkaas en fruit.

Groepsaccommodatie 50 personen

In een uniek stukje natuur, direct aan de rustieke rivier de Vecht met uitzicht over de weilanden, ligt tussen de dorpjes Vreeland en Nigtevecht 'De Willigen Logies'.
Grote groepsaccommodatie 50 personen

Groepsaccommodatie 'Aan het water' heeft slaapplaatsen voor max. 24 personen in 7 verschillende kamers. Groepsaccommodatie 'De Hooiberg' heeft slaapplaatsen voor max. 26 personen in 4 appartementen met een aparte groepsruimte in de Hooiberg. Deze 2 groepsaccommodaties kunnen ook samen gehuurd worden als één grote groepsaccommodatie voor max. 50 personen.

Overige groepsaccommodaties zijn:

Platteland Appartementen in Rijpwetering

2x 4-persoons appartement en een groepsaccommodatie voor 12 personen.
In combinatie geschikt voor groepen van 16 personen.

Lees meer >

Logies Rijnhoeve in Koudekerk aan den Rijn

Appartement 1 heeft een slaapkamer met twee 1-persoonsbedden (2.10 meter) en een vide met twee bedden. Appartement 2, 3 en 4 hebben een ruime slaapkamer met twee 1-persoonsbedden en een slaapkamer met stapelbed.
Als groepsaccommodatie is er plek voor maximaal 22 personen

Lees meer >

De 4 Jaargetijden in Kamerik

De 4 jaargetijden biedt ruimte aan groepen en families vanaf 1 tot 20 personen.

Lees meer >

Groepsaccommodatie tijdens corona

We krijgen veel vragen hoe het zit met het boeken van een groepsaccommodatie tijdens de coronatijd.

Het Groene Hart valt onder de regio Hollands Midden waar de veiligheidsrisico’s sinds 18 september 2020 zijn aangescherpt. Voor de meeste groepen zitten de huidige Corona maatregelen (d.d. 24-09-2020) een verblijf niet in de weg. Kinderen tot en met 12 jaar hoeven onderling en tot volwassenen geen afstand te houden. Leden van 1 huishouden en jongeren tot 18 jaar hoeven onderling geen 1,5 meter afstand te houden. 

Het genoemde maximum van 6 personen is een advies van het kabinet voor de thuis situatie. Een huiskamer is natuurlijk niet te vergelijken met een groepsaccommodatie. Voor groepsaccommodaties is geen maximaal aantal personen benoemd. Wel moeten personen vanaf 18 jaar 1,5 meter afstand kunnen tot elkaar kunnen houden.

Onze groepsaccommodaties zijn gewoon open, dus u mag komen indien de groep voldoet aan de voorwaarden van het kabinet:

• Er is geen limiet op het aantal personen (we werken op reservering met een gezondheidscheck)
• Deelnemers vanaf 18 jaar houden 1,5 meter afstand van anderen

In onze groepsaccommodaties heeft u de ruimte. Vaak met aparte 2 persoonsslaapkamers en een eigen badkamer voor elk stel. Zo kunt u gezellig samen verblijven en voldoende afstand bewaren. Doordat de groepsaccommodaties landelijk gelegen zijn, is er volop buitenruimte.

Organiseer buitenactiviteiten en geniet van een leuk weekend weg met vrienden of familie. Overleg bij twijfels of vragen altijd even met de accommodatie van uw keuze. 

Bekijk beschikbare groepsaccommodaties >