Drievliet

Jong en oud kunnen terecht in Familiepark Drievliet in Den Haag. Dit attractiepark was vroeger een buitenplaats met landschapstuinen. Eind jaren dertig werd er een theetuin geopend met een paar schommels en wippen. Inmiddels is Drievliet uitgegroeid tot een gezellig familiepretpark met vele attracties. Er zijn glijbanen, zweefmolens, draaimolens, een Jungleshow, een amusementshal en nog veel meer. 

De attracties in Drievliet zijn ingedeeld in vier categorieën: familie, kinderen, thrill en shows. Familieattracties zijn geschikt voor het hele gezin. Van de lachgrot met lachspiegels tot de zweefmolen en het luchtballonnen reuzenrad. Bij de kinderattracties vindt u de attracties voor de allerkleinsten. Zoals een draaimolen en een kleutertuin. Ook voor de echte thrill-seeker heeft Drievliet genoeg te bieden. De topattractie is de achtbaan Formule X. Een achtbaantrein die zowel een looping als een kurk maakt. Voor de attracties in het thrill-gedeelte moet je langer zijn dan 1.30. Tot slot zijn er in de weekenden en vakanties verschillende shows om te bewonderen. Bekijk bijvoorbeeld de animatiefilm 'The Lost World' in het CineMagic 5D Theater van Drievliet. Een vakantie op een onbewoond eiland verandert in een spannend avontuur wanneer het eiland bewoond blijkt door dinosaurussen. Genoeg te beleven dus in Familiepark Drievliet in Den Haag.

Meer weten over Drievliet of overnachten?

Wilt u meer weten over het familiepark Drievliet of de mogelijkheden om te overnachten nabij Drievliet? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accommodaties. Uiteraard zijn er nog andere opties dan het bezoeken van dit familiepretpark tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies. Zo kunt u natuurlijk ook naar de molensMadurodam, BloemencorsoArcheon of Avifauna. Liever een museum bezoeken? Wij hebben ook informatie en accommodaties in de buurt van het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Anne Frank Huis, Corpus, Naturalis,Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum.

Overnachten Drievliet

Wilt u graag overnachten nabij Drievliet? Groene Hart Logies heeft diverse accommodaties dicht bij het Drievliet voor uw overnachting. Boerderij Akkerlust heeft vier luxe hotelkamers met uitgebreide faciliteiten, inclusief een heerlijk boerenontbijt. Dit zogenaamde hotel in de buurt van Drievliet is een ideale combinatie van luxe en platteland. Het familiepark ligt maar op 10 kilometer en deze accommodatie biedt dan ook alles om te overnachten in een heerlijk hotel dichtbij Drievliet.