Anne Frank Huis

Beleef het verhaal van Anne Frank en bezoek het Anne Frank Huis! Bekijk in het achterhuis hoe de familie ondergedoken heeft  gezeten en ervaar het wereldberoemde dagboekverhaal van Anne Frank. De Prinsengracht 263, tegenwoordig beter bekend als het Anne Frank Huis, neemt je mee naar de Tweede Wereldoorlog. Loop door de boekenkast het Anne Frank Huis in en waan je in een andere wereld..

Het Anne Frank Huis is vandaag de dag toegankelijk voor het publiek. Loop door de keuken, slaap- en woonvertrekken, het kantoor van Otto Frank en natuurlijk de slaapkamer van Anne Frank, waar het dagboek geschreven is. Het Anne Frank Huis is dagelijks geopend, met uitzondering van Jom Kipoer, de heiligste dag van het joodse jaar en daarmee de belangrijkste joodse feestdag. Naast het oorspronelijke achterhuis kun je hier ook de vele foto’s, brieven en geluidsarchieven bekijken die een indringend beeld van het leven in het Anne Frank Huis bieden. Tevens kunt u in de naastgelegen panden de tentoonstelling- en documentatieruimte bezoeken.

Meer weten over Anne Frank Huis of overnachten?

Wilt u naar aanleiding van deze informatie nog meer  weten over het Anne Frank Huis in Amsterdam of een overnachting nabij Amsterdam? Neem dan contact met ons op of bekijk onze accomodaties. Uiteraard zijn er nog andere opties voor interessante activiteiten tijdens uw verblijf bij Groene Hart Logies. Zo kunt u natuurlijk ook naar de molens, Madurodam, Bloemencorso, Keukenhof, Archeon of  Avifauna. Liever een museum bezoeken? Wij hebben ook informatie en accomodaties in de buurt van het Rijksmuseum, Van Gogh museum, Corpus, Naturalis, Boomkwekerijmuseum, Gemeentemuseum en Kroller-Muller museum.

Overnachting Amsterdam

Uw bezoek aan het Anne Frank Huis graag combineren met een overnachting in de buurt van Amsterdam? Groene Hart Logies biedt een luxe manier van overnachten bij de boer aan. Onze locaties liggen op nog geen half uur rijden van Amsterdam en zijn een ideale uitvalsbasis voor uw overnachting in Amsterdam. Bijvoorbeeld de uitgebreide appartementen van Vredelust Logies bij de Vinkeveense Plassen. Faciliteiten zoals een prive terras, air conditioning, vloerverwarming, flatscreen tv en draadloos internet. Geniet van luxe met een prachtig uitzicht. Dichtbij de stad en alle activiteiten, maar toch een rustgevende overnachting Amsterdam. Overnachten bij de boer was nog nooit zo leuk!