Gemeentemuseum

Een hoogtepunt uit de moderne architectuur; het gemeentemuseum in Den Haag. Het laatste grote werk van wereldberoemde architect Berlage voor zijn dood in 1934. Op zoek naar een cultureel dagje uit van alle tijd? Het gemeentemuseum biedt diversiteit en is interessant voor zowel jong als oud. De grootste collectie schilderijen van Piet Mondriaan, een grote zilvercollectie en een overzichtelijk ontworpen museum om u optimaal van de kunst te laten genieten. Het gemeentemuseum , een verrassend dagje uit.

Gemeentemuseum

 

In de kelder van het gemeentemuseum vindt u de zogenaamde Wonderkamers. “Wie deze heeft bezocht zal nooit meer durven beweren dat musea saai zijn”, aldus het gemeentemuseum. Bezoekers kunnen hier op een interactieve manier kennis maken met kunst. Hierin komt de kunst van het gemeentemuseum tot leven door middel van een spel waarin je zelf de hoofdrol speelt. Een totaal andere ervaring dan een tradiotioneel museumbezoek. Erg leuk voor jongeren en kinderen vanaf tien jaar!

Meer weten over het gemeentemuseum of de overnachtingsmogelijkheden in de buurt?

Wilt u naar aanleiding van deze informatie nog meer  weten over het gemeentemuseum of overnachten in het Groene Hart? Neem dan contact met ons op of bekijk het gehele aanbod van onze accomodaties in het Groene Hart. Uiteraard kunt u natuurlijk ook Naturalis of Corpus in Leiden bezoeken, of andere bekende musea’s zoals het Kroller-Muller museum, Boomkwekerijmuseum, Rijksmuseum, Van Gogh museum of Anne Frank Huis in Amsterdam. Liever iets anders dan een museumbezoek en cultuur snuiven? Bekijk onze informatie over andere activiteiten zoals de molens, Bloemencorso, Madurodam, Keukenhof, Archeon of Avifauna!

Overnachten Groene Hart

Wilt u graag in de buurt van het gemeentemuseum overnachten? Groene Hart Logies heeft door het gehele Groene Hart luxe accomodaties voor een landelijke overnachting. Wat dacht u van overnachten in het Groene Hart bij de Appelgaard? Gelegen in het natuurgebied Krimpenerwaard is dit een ideale locatie om volledig tot rust te komen in sfeervolle hotelkamers. Overnachten in het Groene Hart gaat gepaard met gastvrije eigenaren, luxe kamers en een prachtige omgeving. De Appelgaard heeft het allemaal!