Culinair genieten in het groene Hart

In het Groene Hart geniet u van pure en (h)eerlijke streekproducten en regionale lekkernijen. Van lekkere boerenkaas, een glaasje verse melk, een kakelvers eitje, fruitsap of vruchtenjam, op het platteland vindt u het allemaal. In de regio zijn tal van Landwinkels waar u deze streekproducten kunt kopen.

Daarnaast worden er in het Groene Hart ook jaarlijks verschillende gezellige culinaire festiviteiten georganiseerd, waarbij u ambachtelijke streekproducten kunt proeven en rustieke lekkernijen ontdekt.

De belangrijkste culinaire evenementen in het Groene Hart op een rij:

Elke zaterdag in Woerden, de Streekmarkt Woerden:

Een wekelijkse markt voor streek-producten. Kwaliteitsproducten uit de regio die appelleren aan gezond, vers, smaak en herkenbaarheid. Een markt waar de consument en de producent elkaar ontmoeten. Kom gezellig langs op de Streekmarkt Woerden.

Heeft u ook een evenement waarmee u in dit artikel wilt worden opgenomen? U kunt uw culinaire evenement in het Groene Hart doorgeven via: info@groenehartlogies.nl.

Overnachten in het Groene Hart

Na eten & drinken in het Groene Hart blijven overnachten? Dat kan! Overnachten op een authentieke monumentale boerderij of in een groepsaccommodatie middenin het Hollandse  polderlandschap. Beleef de nostalgische Hollandse natuur op de meest pure wijze door bij een boer op een vakantieboerderij te logeren. U komt werkelijk tot rust in Het Groene Hart van het dichtbevolkte Zuid-Holland. Voor een weekeind, een midweek of elke andere vorm van vakantie kunt u bij ons terecht.