Herfstvakantie bij de boer

Verblijf tijdens de herfstvakantie bij de boer, boek een bed en breakfast op de boerderij.

Koe

De koeien bij boerderij Blikopdepolder zijn altijd benieuwd naar nieuwe gasten.

Er zijn tegenwoordig tal van boerderijen te vinden waar appartementen of groepsaccommodaties met ontbijt worden aangeboden. Zo kunt u zelf beleven hoe het boerenleven er aan toe gaat. Kijken bij het melken van de koeien, het helpen voederen van de kippen of kalfjes, paardrijden, het is allemaal mogelijk.

Vier uw vakantie bij de boer op het platteland, in een heuse bed & breakfast

Bent u op zoek naar een boerderijvakantie? Dan zit u bij Groene Hart Logies goed. Bij onze logies krijgt u een uniek kijkje achter de schermen van hoe het er op de boerderij aan toe gaat.

Overnacht bijvoorbeeld bij Hoogenboom Logies en verblijf in een van de ruime tweepersoonskamers of logeer in het vakantiehuis achter de boerderij die stamt uit 1874. Een andere b&b vindt u in het prachtige Krimpenerwaard, Piet en Marja Blanken heten u er van harte welkom op Gastenboerderij de Appelgaard.

Leuk voor de kinderen: een ritje met paard en wagen bij Boerderij Akkerlust, verzorgd door de boerin. Of springen op de trampoline en rondrijden op de stoere skelter bij Neder-Oudland Logies.

Trampoline springen

Kinderen vermaken zich uitstekend op de trampoline bij Neder-Oudland Logies.

Logeren op de boerderij en genieten van een heerlijk streekontbijt

Wanneer u overnachting boekt bij een boerderij in het Groene Hart, logeert u niet alleen in de rust en ruimte van de landelijke omgeving. Een ander groot voordeel van een verblijf op de boerderij is het lekkere ontbijtje dat ’s morgens op u staat de wachten.

Smul van de lekkerste producten direct van het erf of van producenten elders uit de regio. Zoals de smaakvolle boerenkaas van De Willigen Logies.

Kaas

Ontbijten bij De Willigen Logies doet u uiteraard met een plak heerlijke boerenkaas.

Uniek: Een bed & breakfast met echte boerderijdieren. Een bed & breakfast met boerderijdieren is het ideale verblijf voor het hele gezin.

Zo geniet u bij de rijksmonumentale boerderij Apud nos Domi in de buurt van Gouda, terwijl de kinderen kunnen zien hoe de koeien worden gemolken. Maar ook bij Mariahoeve Logies kunnen de kids zich goed vermaken. Er zijn koeien, schapen, scharrelen kippen rond en alle kids zijn dol op Jack Russel Sammy en Pipo de boerenfox. Ook bij boerderij Blik op de Polder zijn koeien te vinden en kinderen zijn opperbest bij de hooiberg.

Koeien

Een indrukwekkend gezicht voor jong en oud, de koeien van Maria Hoeve Logies lopen naar de stal.

Herfstvakantie bij de boer: boek een vakantie op de boerderij

Beleef en mooie tijd en verblijf deze herfstvakantie bij de boer, boek een bed en breakfast op de boerderij. Via Groene Hart Logies reserveert u altijd direct bij de eigenaar. Zo kunt u makkelijk terecht voor vragen en betaalt u geen extra reserveringskosten. Veel plezier deze herfst!

Naar de beschikbare accommodaties