Ontdek Nederland

De Nederlandse kust is het hele jaar door heerlijk! In de warmere zomerperiode om te zwemmen en te zonnen, en in de najaars- en winterperiode om lekker uit te waaien. U kunt genieten van eindeloze stranden, mooie wolkenluchten en een stevige branding. Na afloop kunt u dan uitrusten met een kop koffie of een uitgebreide maaltijd in één van de vele strandtenten die het gehele jaar geopend zijn. 

Adem weldadig frisse boslucht in, fiets een heerlijke picknick tegemoet, spot wilde dieren tijdens een spannende safari en beleef de natuur van heel dichtbij. Er zijn zoveel leuke en bijzondere manieren om de Nederlandse natuur te ontdekken. De natuurgebieden, nationale parken en nationale landschappen van Nederland bieden u prachtige flora en fauna en zijn bovendien een oase van rust. Een vakantie in de natuur is puur genieten!

In Nederland vind je wereldberoemde iconen. Ontdek onze bollenvelden, molens, kaasmarkten, klompen, Amsterdamse grachten, topstukken van oude meesters, Delfts blauw aardewerk, moderne waterwerken en miljoenen fietsen! Lees meer over deze en andere typisch Nederlandse iconen.

Meer inspiratie of ideeën nodig?