Kom in de Kas

Op 4 en 5 april 2020 is het weer feest in de Nederlandse kassen. In dit weekend wordt Kom in de Kas georganiseerd en kan iedereen komen kijken hoe alles groeit en bloeit achter het glas van de kas. 

Met alle technologie en innovaties en de prachtige gewassen is het altijd een feest om in de kassen te werken. Zo’n tweehonderd gastvrije groente-, bloemen- en potplantenkwekers, verspreid over Nederland, openen tijdens Kom in de Kas de deuren van de kassen. Ook in het Groene Hart zijn er diverse tuinders te bezoeken. 

Op zaterdag 4 april bent u van harte uitgenodigd om een kijkje achter de schermen te nemen van diverse sierteeltbedrijven in Roelofarendsveen. De bedrijven zijn gevestigd aan de Flora- en Geestweg, een tuinbouwgebied dat zich onderscheidt door de teelt van verschillende bijzondere sierteeltproducten en door de vele poldersloten. Reden voor de organisatie om naast een gratis pendelbus tussen de deelnemende bedrijven ook een gratis vaar express in te zetten.

Deelnemende bedrijven en opening

De deelnemende bedrijven aan Kom in de Kas 2020 zijn op dit moment nog niet bekend. Maar tijdens eerdere edities openden o.a. AgroFleur Select, De Veense Bukker, P.N. van der Meer, Akerboom Freesia, Ruiten Fleur, van der Meer Weststeyn, Meerplant, Wesselman Flowers, Kwekerij Johan Oudshoorn, de Veense volkstuin onder glas en Willem Kuipers hun kas- en schuurdeuren. 

Dicht in de buurt van Roelofarendsveen vindt u 5 Groene Hart Logies waar u voor of na uw verblijf aan Kom in de Kas kunt overnachten: 

Bekijk hier alle Groene Hart Logies >