Voorjaarsvakantie op de boerderij

Op zoek naar een appartement, b&b of groepsaccommodatie op een unieke locatie in Nederland? Dan zit u bij Groene Hart Logies goed. De voorjaarsvakantie vieren op de boerderij is eens een keer wat anders dan een vakantie in een bungalowpark. Ontvlucht de hectiek van alledag en kom tot rust op het platteland.

4 jaargetijden Kamerik

Foto: appartement en groepsaccommodatie De 4 Jaargetijden in Kamerik

Steeds meer Nederlanders vieren voorjaarsvakantie

Vorig jaar ondernamen zo’n 1,2 miljoen Nederlanders een vakantie. Bijna 550.000 vakanties daarvan werden in eigen land doorgebracht. Meer dan helft, zo’n 60%, kiest daarbij voor een vakantiehuis of bungalow. Het is belangrijk om uw vakantieverblijf op de boerderij tijdig te boeken, in voorgaande jaren was er een run op lastminute aanbiedingen.

Bij Groene Hart Logies zijn zo'n 30 accommodaties aangesloten. Het gaat hierbij om appartementen, bed & breakfasts en groepsaccommodaties. Of u nu wilt overnachten op een authentieke monumentale boerderij of op zoek bent naar een ruime groepslocatie middenin de polder, er is altijd wel een Groene Hart Logies die bij u en uw wensenlijstje past.

Lente op de boerderij

De lente is een hele leuke tijd om een bezoek aan de boerderij te brengen. De dagen worden langer, de natuur krijgt zijn mooie groene kleuren weer terug en de dieren komen uit hun ‘winterslaap’. Vogels vliegen voorbij om een nestje te bouwen en de eerste lammetjes worden geboren en hollen door de wei. Voor kinderen enorm leuk om de handen uit de mouwen te steken en de lammetjes een flesje melk te geven of de kalfjes te aaien.

Lammetje

Voorjaarsvakantie

Maar niet alleen op de boerderij zelf is van alles te doen, ook in de directe omgeving valt met het hele gezin genoeg te ondernemen. Een mooie wandeling of fietstocht door de fraaie natuur. Of ontdek het Groene Hart vanaf het water en maak een leuke rondvaart.

Een uitstapje naar een museum of attractiepark is vanaf de boerderij ook zo gemaakt. Breng een bezoekje aan Madurodam of neem de kinderen mee voor een dagje Drievliet.

Drievliet

En heeft u behoefte aan wat meer reuring om u heen? Dan zijn er genoeg leuke dorpen en steden in (de nabije omgeving van) het Groene Hart, zoals het pittoreske plaatsje Oudewater, kaasstad Gouda, sleutelstad Leiden of shopstad Haarlem. Genoeg keuze om u tijdens de voorjaarsvakantie niet te hoeven vervelen!

Boek nu uw voorjaarsvakantie bij de boer

Om zeker te zijn dat er in de voorjaarsvakantie nog een plekje vrij is op de boerderij van uw keuze, is het verstandig om niet te lang te wachten met boeken. Check onze handige zoek & boek tool. Vul de gewenste reisdata in en het aantal personen waar u met op vakantie gaat en u ziet direct welke Groene Hart accommodaties nog beschikbaarheid hebben. Kies uit een van onze appartementen, hotelkamers, huisjes of groepsaccommodaties, er zit altijd wel iets bij dat helemaal naar uw smaak is.

Zoek & Boek uw voorjaarsvakantie

In de wei