Zomer accommodaties

Het kan soms even duren, maar als het eenmaal zomer is in ons land, dan is het genieten geblazen en zitten de stranden en meertjes al snel vol. Maar de mooiste zomerse stekjes vindt u natuurlijk bij de boer. Daar geniet u met het gezin de hele zomer lang van een prachtig polderlandschap en de leukste zomerse activiteiten.


Vier de zomer bij De Groene Hartelijkheid in het pittoreske Haastrecht.

Vakantiehuisje aan het water

Wat is er nu heerlijker dan verkoeling te zoeken op het water tijdens een warme dag? Op Boerderij Akkerlust zitten jullie midden tussen de waterpret en verkent u Het Groene Hart te water. In de directe omgeving kunt u namelijk heerlijk zeilen, surfen en zwemmen. Voor de allerkleinsten is er ook een poedelmeertje. Bovendien zijn er in de buurt bootjes, waterfietsen en kano’s te huur. Maar een dagje lekker luieren op het strand is ook geen probleem, want met de auto bent u binnen een half uur in Scheveningen. En wilt u het even rustig aan doen? Dan kan de gastvrouw u meenemen langs de mooiste bezienswaardigheden in de omgeving, op haar paard en wagen.

Na alle activiteiten is het heerlijk om neer te ploffen op het terras van boerderij Akkerlust.

Zomervakantie in Nederland

Daar hoort een dagje pretpark bij! Drievliet is het leukste pretpark voor het hele gezin. En omdat het park is opgedeeld in verschillende zones, is er voor iedereen wel iets te doen. In de kinderzone vermaken de allerkleinsten zich in de kleutertuin of op de draaimolen. Echte thrill-seakers kunnen hun hart ophalen in de achtbanen in het park. In de familiezone komen jullie allemaal bij elkaar om te genieten van attracties als glijbanen en een zweefmolen.

Bijkomen van jullie dagje pretpark, doen jullie natuurlijk in één van de comfortabele appartementen bij de boer. Logies Rijnhoeve ligt slechts een klein stukje rijden van Den Haag. En naast comfortabele appartementen vindt u hier ook heel wat vee en een prachtig landschap. Een boeren toplocatie dus!

Bij Logies Rijnhoeve viert u vakantie op de boerderij op een toplocatie.

Overnachten nabij Gouda en proeven van de (kaas)stad

Het voordeel van een overnachting in Het Groene Hart? U onttrekt zich aan de drukte van de stad, maar bent ook snel in één van de vele mooie steden die Nederland rijk is. Steden als Amsterdam en Den Haag worden in de zomer veel bezocht door toeristen en zijn daarom vaak erg druk. Maar de wat minder bekende steden zijn net zo goed de moeite waard.

Bent u bijvoorbeeld wel eens in Gouda geweest? Gastenboerderij de Appelgaard ligt op een kwartiertje rijden van de kaasstad. In deze historische stad kijken jullie je ogen uit. Gouda staat natuurlijk bekend om de kaas, dus een bezoekje aan de kaasmarkt kunt u niet overslaan. Deze vindt in de zomer iedere donderdagochtend plaats voor de Waag. Met mooi weer is het ook erg leuk om Gouda per boot te verkennen tijdens een rondvaart door de stad.

In de prachtige Krimpenerwaard aan de Hollandse IJssel ligt Gastenboerderij De Appelgaard.

Kom volledig tot rust in één van de geweldige zomer accommodaties of ga er juist op uit en verken het Groene Hart!

Bekijk de beschikbare zomer accommodaties