Op vakantie in de Randstad

Newhouse LogiesAls u met de kinderen op vakantie gaat, is het natuurlijk belangrijk dat er genoeg te doen is op jullie vakantiebestemming. Maar zelf wilt u misschien wel liever even helemaal niets. Lekker luieren en genieten van de natuur.

Kinderen
Het hele gezin vermaakt zich tijdens een vakantie op de boerderij, zoals bij Newhouse Logies, vlakbij Nieuwkoop.

Een vakantie in de Randstad bij de boer is dé perfecte mix van een ontspannen vakantie, met toch genoeg vermaak voor jong en oud. De boeren van Het Groene Hart zorgen dat het jullie aan niets ontbreekt.

Duik in het boeren bestaan

Veel kinderen kennen het boerenleven vooral uit computerspellen en van tv. Hoe leuk is het om ze dan eens te laten proeven van het echte boeren bestaan? Op vakantie bij de boer hoeven ze zich nooit te vervelen. De koeien moeten worden gemolken, de pony’s gekamd en de varkens gevoerd. Maar daarnaast is er ook genoeg ruimte om lekker te spelen en je helemaal uit te leven. Op de meeste boerderijen van Het Groene Hart treft u namelijk wel een speeltuintje, skelters of een sportveld.

Maria’s Lust is zo’n boerderij die beschikt over alle voorzieningen voor een leuke vakantie met kinderen. Een speeltuin met trampoline, een ruim terras en veel verschillende dieren; ze hebben er zelfs alpaca’s! Bovendien ligt de accommodatie aan het water, dus als u wilt, kunt u vanaf het terras al een hengeltje uitgooien.

Vredelust

Maria's Lust in Alphen a/d Rijn heeft alles in zich voor de perfecte vakantie.

Het platteland verkennen

Een groot voordeel van een vakantie op het platteland, is dat u zo de natuur in kunt trekken met de kinderen. Wandelen, fietsen of varen; het kan allemaal. De boer bij wie u verblijft is natuurlijk op de hoogte van de leukste routes in de omgeving.

Als u nog meer boerenvertier zoekt in de omgeving van uw verblijf, is Logies De Kleine Stal een goede accommodatie voor u. Gelegen in de Randstad, maar toch met echte dorpse charme. In de buurt vindt u bijvoorbeeld ook een huifkarrenverhuur en een kaasboerderij op loopafstand. En ook voorzieningen voor boerengolf en poldersport zijn in de omgeving te vinden. Bovendien bent u dichtbij het pittoreske Oudewater. Een stadje wat zeker het bezoeken waard is, dankzij de historische pandjes, gezellige pleinen en interessante musea.

de kleine stal

Aan het schilderachtige riviertje De Lange Linschoten ligt de monumentale boerderij Logies De Kleine Stal.

(Terug) naar de stad

Als u denkt aan boerderij, denkt u misschien snel aan uitgestrekte velden en een rustige omgeving. Dat is natuurlijk ook het geval, maar de boerderijen van Het Groene Hart bevinden zich stuk voor stuk in de Randstad, waardoor jullie in een rustige omgeving vakantie vieren, maar ook gemakkelijk de drukte kunnen opzoeken.

Hoeve Nooitgedacht ligt bijvoorbeeld in een prachtige polderomgeving, maar is ook een goede uitvalsbasis voor tal van leuke uitjes. Vanuit uw accommodatie bent u namelijk zó in Avifauna, waar papegaaien en andere tropische vogels u om de oren vliegen. En als het minder mooi weer is, vermaken de kinderen zich in de overdekte speeltuin in het park.

hoeve nooitgedacht

Op de boerderij maar ook in de omgeving van Hoeve Nooitgedacht is genoeg vertier.

Maar ook voor een mini stedentrip is goed te doen vanuit deze accommodatie. Binnen een half uur kunt u al in Den Haag zijn. Waar u heerlijk kunt shoppen en gezellig een terrasje kunt pakken.

Boek nu uw vakantie in de Randstad

Voor een weekend, midweek of elke andere vorm van vakantie kunt u bij ons terecht. Onze accommodaties staan verspreid tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht waardoor deze makkelijk te bereiken zijn!

Bekijk alle beschikbare accommodaties