Boerderijovernachting cadeau

Op zoek naar een origineel cadeau? Denk dan eens aan een overnachting op de boerderij. Ervaar het boerenleven en geniet van de rust op het platteland in het Groene Hart. Een unieke belevenis om jezelf of een ander cadeau te doen.

Boerderij appartement Groene Hart

Wilt er eens even lekker tussen uit? Dan is een boerderijovernachting misschien niet het eerste waar u aan denkt, maar dit is zeker de moeite waard. U bent dicht bij huis, maar toch helemaal weg in eigen land. Groene weilanden zover u kunt kijken. Weg van de drukte van alledag en alle tijd en ruimte om van elkaar en de prachtige natuur te genieten.

Ook voor gezinnen is een overnachting in een appartement op de boerderij een echt cadeau. Kinderen vinden het heerlijk op de boerderij en steken er spelenderwijs ook nog eens wat van op; waar komt melk vandaan en hoe maak je kaas en wat komt er allemaal kijken bij de verzorging van de boerderijdieren? En slapen op de boerderij kan in alle luxe. In een schitterend appartement op de boerderij dat van alle gemakken is voorzien. U komt uitgerust en als herboren terug. Bovendien bent u na zo’n korte break op de boerderij een ervaring rijker die het hele gezin bij blijft!

Appartement Rijpwetering

Foto: Platteland appartementen in Rijpwetering.

Overnachten en ontbijten bij een bed & braekfast op het platteland

Wanneer u een slaapplek wilt waar u ook kunt ontbijten zit u bij de bed & breakfasts van Groene Hart Logies helemaal goed. Het is een heerlijk cadeautje om nu eens niet voor uw eigen ontbijt te hoeven zorgen, maar gewoon aan te kunnen schuiven. En dan ook nog eens te smullen van een kakelverse eitje, melk van de boerderij en diverse andere smakelijke streekproducten.

Foto: Kortmann Logies langs de Oude Rijn vlak bij Alphen aan den Rijn.

Met een groep overnachten op de boerderij

Is een boerderij-appartement niet groot genoeg en bent u op zoek naar een fijne groepsaccommodatie om uw vakantie door te brengen? Geen probleem, op de boerderijen van Groene Hart Logies is plek genoeg! Er zijn diverse groepsaccommodaties op verschillende boerderijen in de polder waar u gezamenlijk met uw complete gezelschap kunt overnachten. Of u nu met een groep vrienden, collega’s of familie komt, er valt op de boerderij en in de omgeving voor elk wat wils te beleven.

U kunt wandelen, fietsen, vissen, en er is altijd wel een gezellig plaatsje in de buurt om wat meer de drukte op te zoeken wanneer u daar behoefte aan heeft.

Apud nos Domi Polsbroek

Foto: Apud nos Domi in Polsbroek.

Kom slapen bij de boer

Of u nu kiest voor een appartement, bed & breakfast of groepsaccommodatie, er is altijd wel een boerderijovernachting die aan uw wensen voldoet. Geef een bijzondere boerderijovernachting cadeau! Bekijk alle logies van Groene Hart Logies.

Beschikbare boerderijvakanties