Bed & breakfast kerstvakantie

Boek voor de kerstvakantie een knusse b&b en maak winterse uitstapjes in de omgeving. Het Nederlandse polderlandschap is ook in de winter prachtig om te verkennen. Blijf deze kerst vooral niet binnen zitten, maar ga op pad en ontdek al het moois van de natuur in het Groene Hart.

Vorst
Foto: Chris Lawton

Sfeervolle bed & breakfast

De dag begint wanneer het zonnetje zich door het mistige landschap laat zien. Nu het buiten kouder wordt, is het heerlijk om een frisse winterwandeling te maken en na afloop lekker op te warmen bij de open haard.

En wie weet hebben we deze winter geluk en kunnen we zelfs sneeuwballen gooien, een sneeuwpop maken of een stukje schaatsen over de slootjes en meren in de polder?

Winterse uitstapjes

Behalve genieten van de schitterende natuur, zijn er overal in het land leuke evenementen, helemaal in de kerstsfeer. Wat dacht u van een bezoekje aan een gezellige Kerstmarkt, of een andere winterse activiteit.

Koffie

Ook op de boerderijen van Groene Hart Logies valt genoeg te ondernemen. Juist in de winter kunnen de boerderijdieren wel wat extra aandacht gebruiken vanwege de kou. Kom dus lekker knuffelen met de konijnen, bezoek de koeien op stal of geef de paarden maar een extra winterpeen.

Met de gemakkelijke zoek & boek tool kunt u filteren op koeien (melken), paarden en andere dieren. Zo heeft u direct een overzicht bij welke accommodaties u (boerderij)dieren kunt zien.

Data kerstvakantie 2019

De kerstvakantie valt dit jaar van 21 december 2019 t/m 5 januari 2020. De feestdagen vallen deels in het weekend. Eerste Kerstdag en 1 januari vallen op een woensdag. Daardoor kunt u de Kerstvakantie uitstekend gebruiken om een midweek weg te boeken. Een heerlijke winterbreak om te genieten van de mooiste tijd van het jaar.

Bed & breakfast voor de kerstvakantie

De leukste bed and breakfasts op de boerderij vindt u op GroeneHartLogies.nl. Boek rechtstreeks bij de B&B-eigenaar, en betaal geen tussenkomende reserveringskosten!

Zoek en boek uw Bed & Breakfast