Overnachten in de buurt van Zoetermeer

Wilt u overnachten in Zoetermeer? In Zoetermeer vindt het beste van twee werelden. U kunt er de drukte van de stad op zoeken, maar ook uw rust pakken in de groene omgeving rondom de stad. Ga shoppen in het stadshart of in het overdekte winkelcentrum Rokkeveen. Of bindt de lange latten onder en maak een afdaling bij Snowworld. Na afloop van een gezellige dag is het goed toeven in een van de gezellige restaurants die Zoetermeer rijk is.

Wandelen in het Westerpark

Daarnaast vindt u rondom Zoetermeer voldoende rust en ruimte om te genieten van de natuur en van elkaar. Het Westerpark aan de rand van Zoetermeer is zo’n ideale plek om optimaal te genieten van al het moois dat het Groene Hart u te bieden heeft. Het is een weelderig groen park waar u broedvogels spot en vlinders ziet fladderen. Er valt niet alleen vanalles te zien, maar ook te ondernemen. Zo is er een bowlingcentrum met terras waar u waterfietsen of een bootje kunt huren. Rondom een oude bunker is een speeltuin waar kinderen naar hartenlust kunnen ravotten. En er zijn velden om te zonnen en te picknicken.

Accomodatie in de buurt van Zoetermeer

Groene Hart Logies heeft verscheidene accommodaties en boerderijen waar u bij een boer kunt logeren in het Groene Hart. Zo kunt u bijvoorbeeld overnachten op een boerderij in Stompwijk. Dat is om de hoek van Zoetermeer! Ook kunt u overnachten bij een vakantieboerderij of groepsaccommodatie vlakbij, in het pittoreske plaatsje Gelderswoude.

Of wilt u een keer iets wat helemaal niet in de buurt van Zoetermeer ligt? Ook dat is geen enkel probleem! Groene Hart Logies heeft accommodaties en boerderijen verspreid over heel het Groene Hart. Het is daarom zeer makkelijk bereikbaar, vandaar dat wij ook gasten hebben die blijven overnachten uit Amsterdam, Utrecht, Den Haag en Rotterdam.

Lekker overnachten nabij Zoetermeer?
Accommodaties
Het Groene Hart
Activiteiten

Foto: https://www.flickr.com/photos/zoetnet/18547394206/