Overnachten op de boerderij

Zo nu en dan een overnachting buitenshuis is goed om de dagelijkse sleur even te doorbreken. Vindt u een hotel te onpersoonlijk en te massaal? Dan is een overnachting bij de boer een perfect alternatief!

Boerderijaccommodaties zijn kleinschalig en bevinden zich vaak op een unieke locatie, zoals in het Groene Hart van Nederland.

Romantisch overnachten op het platteland

Of je nu twee maanden, of twintig jaar bij elkaar bent. Zo nu en dan een romantisch weekend weg doet een relatie goed. En wat is er nu romantischer dan een nachtje op het platteland? Een appartement voor jullie tweeën, met uitzicht over het weidse polderlandschap.

Midden in het Groene Hart en de Randstad in het voormalige buurtschap Hoenkoop tussen Oudewater, Haastrecht en Polsbroek. Centraal op het boerenerf van Lodderlogies zijn in 2018 twee gloednieuwe compleet ingerichte appartementen gesitueerd, waar u heerlijk tot rust kunt komen. Dé perfecte locatie voor een knus nachtje op de boerderij. En wilt u er samen op uit? In de omgeving vind u mooie fietsroutes. Vanwege de centrale ligging is de rest van het land gemakkelijk te bereiken, van hieruit bent u zo in Amsterdam, Rotterdam, Giethoorn of Volendam.

Lodder Logies

Op stedentrip in Nederland

De grote steden van Nederland hebben heel wat moois te bieden. Maar na een dagje slenteren door de stad ben u misschien wel toe aan wat rust. Sluit uw stedentrip daarom af met een overnachting bij de boer. Dat is gemakkelijker dan u denkt. Want hoewel de boerderijen van Het Groene Hart zich bevinden in een rustige omgeving, bent u toch altijd in de buurt van een grote stad.

Overnachting op doorreis

Als er één vervoersmiddel is waar Nederland om bekend staat, dan is het wel de fiets. Een fietsvakantie is misschien ook wel de beste manier om ons land écht te verkennen, want u komt zo op plekken waar geen trein of auto u kan brengen. Bijvoorbeeld in mooie natuurgebieden. Wilt u zelfs als u van uw fiets gestapt bent nog genieten van de natuur? Maak dan uw fietsvakantie compleet met een boerderij overnachting.

Hoogenboom Logies bevindt zich op de route van verschillende fietspaden binnen het fietsknooppuntensysteem. Bovendien ligt deze accommodatie op slechts een kilometer afstand van natuurreservaat Willeskop. Na uw fietstocht komt u hier bij in uw luxe accommodatie met uitzicht op de polder.

Ook overnachten bij de boer?

Overnachten op een authentieke monumentale boerderij of groepsaccommodatie middenin het Hollandse polderlandschap?

Bekijk hier alle accommodaties