Logeren op de boerderij in Boskoop

Graag stellen we een van onze accommodaties voor: dit keer is het de beurt aan Christina Hoeve in Boskoop. Uw gastheer en vrouw op deze langhuisboerderij zijn Jos en Mona Vermeulen.

"In onze karakteristieke voormalige boerderij bieden we diverse sfeervolle appartementen aan, variërend van knusse appartementen voor 2 tot 4 personen, tot grotere appartementen voor 7 personen. Daarnaast beschikken we over een aantal hotelkamers, onze 'kasteelkamers'. Deze familiekamers zijn luxe voor het hele gezin met prachtige meubels uit een echt Frans kasteel.

Omdat we aangesloten zijn bij het Groene Hart Logies ontvangen we gasten uit binnen- en buitenland. Inmiddels is onze boerderij een geliefde plek bij toeristen uit eigen land, maar ook Duitsland, Spanje en Engeland. 

Hotelkamer Boskoop

Dat toeristen ons zo goed weten te vinden, is niet zo verwonderlijk. Bij ons kunt u landelijk overnachten midden in het Groene Hart van Holland. Tussen boomkwekers en natuur, en tegelijkertijd in de buurt van grote steden zoals Rotterdam en Utrecht.

Tijdens uw bezoek aan Christina Hoeve mag een bezoek aan het enige echte Boomkwekersmuseum niet ontbreken. Het bevindt zich op een steenworp afstand van onze boerderij en is absoluut de moeite waard. In dit uitgebreide en net vernieuwde museum komt u alles te weten over de geschiedenis van de boomkwekerijen van Holland.

Houdt u van wat meer actie? Verken de fantastische omgeving door lekker te fietsen langs de weilanden en bloemrijke akkerranden. De steden Alphen aan den Rijn en Leiden zijn vanuit onze accommodatie prima op de fiets bereikbaar.

Uiteraard hebben wij ook aan de kinderen gedacht. Op ons ruime erf is een leuke speeltuin ingericht. Voor de kinderen is het een paradijsje. De speeltuin is onlangs vernieuwd en geheel omheind zodat iedereen een fijne tijd heeft.

Omheinde speeltuin voor kinderen

Als u met uw bedrijf een interessante plek zoekt voor een overleg of een vergadering met collega’s, kunt u bij ons terecht. In onze Hooiberg kunnen wij u ontzorgen met een hapje en drankje tijdens uw meeting zodat u een waardevolle tijd kunt beleven.

U bent van harte welkom bij De Christinahoeve. Hopelijk tot gauw!"

Meer over Christina Hoeve