Goedkoop logeren bij de boer

Zit een dure vakantie in het buitenland er even niet in dit jaar? Niet getreurd, want een vakantie bij de boer is een stuk goedkoper en net zo leuk. Of misschien wel veel leuker!

Vredelust logies

Vlakbij de Loosdrechtse Plassen en Vinkeveense Plassen ligt Vredelust Logies.

Verken het boerenland

Goedkoop logeren bij de boer is een unieke manier om wat van Nederland te zien. U bevindt zich in de prachtige natuur en komt hierdoor weer even helemaal tot rust. Stelt u zich voor dat u elke ochtend gewekt wordt door de haan, de gordijnen openschuift en wordt begroet door een weiland vol grazend vee. Dat is echt even helemaal tot rust komen op z’n oer-Hollands.

Actief & Authentiek

Vanuit uw boeren appartement of bed & breakfast zijn er bovendien genoeg mogelijkheden om het boeren leven te verkennen. Maak een wandeling door het prachtige landschap of klim op één van de paarden in de stal voor een ritje. De meeste accommodaties bieden fietsen, kano’s en bootjes te huur aan. En wilt u helemaal proeven van het boeren bestaan? Help dan de boer eens met het melken van zijn koeien of maak uw eigen kaas.

De verblijven zelf zijn stuk voor stuk een belevenis. Zo kunt u overnachten in een oude stal, of in een authentiek oud boerderijhuis. Midden tussen de weilanden. Dit betekent echter niet dat uw verblijf primitief zal zijn. De accommodaties zijn stuk voor stuk voorzien van alle luxe als een vaatwasser en draadloos internet. Want goedkoop logeren bij de boer betekent niet dat u aan comfort moet inleveren.

Keuken

De keuken van Cornelly vakantiehuizen in Amstelveen is van alle gemakken voorzien, met koelkast, oven/magnetron en afwasmachine.

Slenteren op de markt

Maar ook buiten uw vakantieverblijf valt genoeg te doen. Het Groene Hart organiseert regelmatig leuke activiteiten als een zomer fair en de Leidse Hooidagen. En voor de lekkerste streekproducten voor het avondeten gaat u natuurlijk naar de landwinkel. Bovendien liggen de boerderijen allemaal in de buurt van een grote stad. Dus ook een dagje shoppen of een museum bezoek zijn gemakkelijk in te plannen.

Fietsen

Verken al wandelend of fietsend de mooie natuur van het Groene Hart, zoals hier langs de weilanden rondom Sint Nicolaashoeve in Nieuwveen.

Zoek en boek een vakantiehuis bij de boer

Logeren bij de boer kan in verschillende accommodaties. Van tweepersoons hotelkamer tot 30 persoons groepsappartement, u vindt het allemaal op de boerderijen van Het Groene Hart. Een tweepersoons hotelkamer boekt u al vanaf 80,- per nacht. Maar als u langer blijft of met een grotere groep bent, bent u per persoon vaak nog goedkoper uit.

Bekijk alle logeeradressen bij de boer