Veelgestelde vragen

Wat is Groene Hart Logies?
Omdat het Groene Hart zo veel moois te bieden heeft, zijn er een flink aantal logies en bed & breakfasts te vinden. Je logeert er bij de mooiste accommodaties op het platteland en geniet er van het pure buitenleven, maar bent wel van alle gemakken voorzien.

Een groot deel van de logies in het Groene Hart heeft besloten de krachten te bundelen onder de naam Groene Hart Logies. De aaneengesloten logies zijn stuk voor stuk pareltjes in het groene Nederlandse polderlandschap. Of u nu wilt logeren bij de boer op een authentieke boerderij of op zoek bent naar een grote groepsaccommodatie. De logies zijn verspreid tussen Amsterdam, Rotterdam, Den Haag en Utrecht, waardoor deze makkelijk te bereiken zijn. Er is voor elk wat wils.

Wat is het maximum aantal bezoekers?
Dit verschilt per accommodatie. De drie logies met de grootste capaciteit zijn:

De Willigen Logies in Vreeland
Christina Hoeve in Boskoop
Boerderij Akkerlust in Stompwijk

Wij kunnen alleen in een afwijkende periode komen, van donderdag tot maandag, is dat mogelijk?
Elke periode is mogelijk of u nu kiest voor een weekend, midweek of langer. Van alle beschikbare logies kunt u zien wanneer zij beschikbaarheid hebben in de handige zoek & boek tool, of klik direct door naar de accommodatie van uw keuze.

Mogen er honden mee?
Bij een aantal logies is dit mogelijk. Wanneer er geen huisdieren zijn toegestaan, herkent u dit aan het pictogram bovenaan de accommodatiepagina.

Zijn er fietsen te huur?
Op bijna alle boerderijen zijn fietsen te huur: dames- en herenfietsen, kinderfietsen en kinderzitjes voor op de fiets. U ziet dit aan het pictogram bovenaan iedere accommodatiepagina.

Wat zijn de inchecktijden?
Dit verschilt per accommodatie. Vaak is de aankomst tussen 16.00 en 18.00 uur. Wilt u een exacte tijd weten, vraagt u dit dan na bij de accommodatie van uw keuze.

Wat zijn de uitchecktijden?
Dit verschilt per accommodatie. Vaak ligt de vertrektijd tussen 10.00 en 11.00 uur. Wilt u een exacte tijd weten, vraagt u dit dan na bij de accommodatie van uw keuze.

Kan ik paardrijden op de boerderij?
Op een aantal van de boerderijen die zijn aangesloten bij Groene Hart Logies hebben ze paarden of pony’s. U ziet dit aan het pictogram bovenaan de accommodatiepagina

Is er een gezamenlijke ruimte?
Dit verschilt per accommodatie.

Serveren jullie ook maaltijden?
Bij een aantal accommodaties is dit mogelijk.

Hoe kan ik een vakantie boeken bij Groene Hart Logies?
Wanneer een appartement, groepsaccommodatie of bed & breakfast heeft gevonden, kunt u op Groene Hart Logies direct de beschikbaarheid checken. Boeken gebeurt vervolgens direct bij de accommodatie zelf.

Waarom kan ik niet direct boeken via deze website?
De voornaamste reden hiervoor is om de lijnen tussen boeker en accommodatie zo kort mogelijk te houden. Wanneer u vragen heeft of speciale verzoeken dan kunt u hiervoor direct contact opnemen met de gekozen accommodatie, zonder tussenpersoon. Bovendien betaalt u op deze manier de laagste prijs.

Hoe zie ik welke vakantiehuizen nog beschikbaar zijn?
Specificeer een maand en/of verblijfsduur en eventueel het aantal personen om beschikbare accommodaties voor die periode te zien. Heeft u een appartement, bed & breakfast of groepsaccommodatie gevonden die u aanspreekt, dan kunt u doorklikken naar de betreffende accommodatie om rechtstreeks te boeken.

Wanneer kan ik het beste boeken?
Dit is lastig te zeggen. De Groene Hart Logies zijn kleinschalig, gewild en hebben een beperkte capaciteit (maximaal 24 personen). Daarom is het aan te raden om, zeker bij grotere groepen, op tijd te boeken.

We hebben ook een groot aantal terugkerende bezoekers die zo enthousiast zijn, dat ze direct na hun vakantie hun volgende verblijf bij een Groene Hart Logies al weer boeken. Wees er dus op tijd bij! Met de handige Zoek & Boek tool kunt u zien welke accommodaties beschikbaar zijn.

Ik wil nog niet direct boeken. Kan ik online een optie nemen?
Dat verschilt per accommodatie. Overleg met de gekozen accommodatie of het mogelijk is om de gewenste data in optie te zetten.

Staat uw vraag er niet tussen?
Stuur een e-mail met uw vraag naar info@groenehartlogies.nl of bel direct met de accommodatie waar u een vraag voor heeft. Op elke accommodatiepagina vindt u onderaan de pagina de contactgegevens.