Gastenverblijf Hoogenboom

Huisjes, Hotel, Appartementen, Groepsaccommodatie

Beschikbaarheid Website Bekijken E-mail vriend(in)

Gastenverblijf Hoogenboom

Huisjes, Hotel, Appartementen, Groepsaccommodatie

B&B Gastenverblijf Hoogenboom is een gastvrij, sfeervol en landelijk gelegen Vakantiewoning / Bed & Breakfast.
U wordt hier welkom geheten door Dik en Marga Hoogenboom met hun drie kinderen. Dik is inmiddels de vierde generatie die actief bezig is met boeren. Onze boerderij, een zogenaamde “langhuisboerderij” stamt uit 1874. Wij melken ongeveer 100 koeien en leveren onze melk aan Friesland Campina.

Ons nieuw gebouwd Gastenverblijf (augustus 2012) is landelijk gelegen achter onze boerderij. Hier kunt u, van alle
gemakken voorzien, heerlijk overnachten. U vindt hier rust, ruimte en natuur. Vanaf de veranda heeft u een prachtig uitzicht over de Willeskopse polder. Geniet gedurende de seizoenen van grazende koeien, trekkende vogels en huppelende hazen.
Wij zijn gevestigd midden in het Groene Hart tussen de vestingstadjes Montfoort en Oudewater in het voormalig buurtschap Willeskop. Er is een scala aan mogelijkheden voor wat betreft, fietsen, wandelen, steden en museum bezoek, winkelen, varen, uit eten gaan. Het nieuwe natuurreservaat Willeskop is te bereiken vanuit ons Gastenverblijf (1,2 km lopen). Het natuurreservaat bevat rietmoerassen, schraal- en graslanden en een eendenkooi. Vanaf de nieuwe uitkijktoren is een groot deel van het gebied te zien.

 

Lees meer

Neem contact op om te reserveren of bel +31 (0)6 - 13 27 34 93